Să le fie rușine celor care nu au crezut în onestitatea fostului ministru român Elena Udrea. Informațiile despre un reality show la Netflix se confirmă, după ce deasupra porții închisorii Jilava a apărut sigla Netflix, deci începerea filmărilor e doar o chestiune de timp.jilava_netflix.jpg

Deși numărul de sezoane încă nu a fost dezvăluit, se speră la un minim de 6 ani, cu 12 episoade filmate pe sezon. Elena Udrea va fi urmărită permanent de camere, deci va fi mult mai ușor să demonstreze că a scris lucrări științifice, strategie care ar trebui extinsă și la ceilalți demnitari închiși pentru corupție.

The Nuți Show ar putea începe oricând, dovadă și faptul că s-a dat cu var pe coridorul pușcăriei, ”să nu ne facem de rușine când vin oamenii ăia să filmeze”, declară gardianul șef de la Jilava.

Din păcate, începerea filmărilor e îngreunată de mici probleme organizatorice, adică trebuie băgați la pușcărie cei care au lăsat-o pe Udrea să plece din țară, după care trebuie extrădată panarama.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 30.05.2018 11:25 Monden

National Cinematografic