UE interzice țigările slim, ca să nu mai arătăm ca niște fătălăi

Batjocura la adresa demnității umane este pe care să se încheie. UE a anunțat că va interzice țigările slim, celebrele obiecte a căror unică menire este să te facă să arăți ca ultimul fătălău. Noile norme europene vor avea standarde clare privind dimensiunea și grosimea țigărilor, astfel încât astfel de evenimente abominabile să nu se mai repete niciodată.

„De când au apărut țigările slim, apelativul fătălău efectiv a explodat“, spune europarlamentarul Pierre de Cebal, inițiatorul proiectului de interzicere. „Lumea a ajuns să fumeze cu teamă, din cauză că o țigară slim te face ridicol. De asemenea, nimeni nu și-a mai pus poze de profil în social media cu țigara, de frica comentariilor pe care le-ar primi.“

O altă măsură, poate chiar mai benefică pentru fumători, pe care o pregătesc oficialii europeni este introducerea unor pedepse consistente pentru cei care fură brichete. „Începând de la amenzi de sute de euro, dar mergând chiar și până la un an de închisoare cu executare, în cazul celor care subtilizează mai mult de trei brichete într-o zi“, a anunțat Pierre de Cebal.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 martie 2021 14:03
Citește mai mult despre: țigara UE

Alte articole

Vezi mai mult