Ultima fiță! Au apărut semințele decojite personal de Chef Scărlătescu

Gusturile românilor pasionați de înalta gastronomie sunt tot mai sofisticate. Recent, chef Scărlătescu a anunțat lansarea propriului brand de semințe de floarea soarelui, pe care le decojește singur, pentru că asta vor clienții fideli și cunoscători: un mic detaliu personal, dar care face diferența.

Criticii culinari spun că semințele decojite de Scărlătescu sunt o revoluție. Sunt oameni care vor să vadă pe sămânță urma dinților bucătarului care a spart-o și, dacă e norocos, să simtă și sarea unicat Scărlătescu.

O pungă de 250 g de semințe Scărlătescu pornește de la 600 de lei, nu doar pentru că timpul maestrului este prețios, ci și pentru că Scărlătescu nu se poate abține și în loc să scuipe semințele decojite în ligheanul de colectare, el le înghite dintr-un reflex pe care și l-a format în perioada în care era la regim și mânca semințe în loc de mici.

Deși prețurile par piperate, se pare că în România există oameni care îl invită pe Scărlătescu la o sesiune personală de mâncat semințe. Clientul dă drumul la un meci, iar Scărlătescu stă lângă el și-i decojește semințe, pe care amatorul de trufandale le mestecă stisfăcut de puterea lui financiară, dar și de rafinamentul lui.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
14 martie 2023 19:14
Citește mai mult despre: Scărlătescu semințe

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult