Ultima fiţă! În Dorobanţi a apărut un restaurant unde mănânci ceapă şi slană de pe un ardelean gol

Uită de burgerii gourmet, de smoothie-uri cu chia, de salatele raw cu kale şi năut, şi de alte mâncăruri fiţoase. Vrei să fii cu adevărat hipster? Învaţă de la Slan-Onion, un nou restaurant din Dorobanţi, unde mănânci pită cu ceapă şi slană direct de pe un ardelean dezbrăcat.

Inspiraţi de localurile japoneze unde mănânci sushi de pe femei goale, băieţii de la Slan-Onion, numiţi şi Creierii Clujeni, au venit cu ceva 100% autentic, dar şi spectaculos în lumea new-food. După ce faci rezervarea, poţi alege ardeleanul de pe care să mănânci, şi aici apar fineţurile. La pachetul basic ardeleanul stă pe burtă. La premium, stă pe spate, şi posibilităţile sunt evident mai generoase.

“Mie îmi plac mai păroşi. Nu mi-a plăcut niciodată să-i văd pe alţii cum mănâncă de pe ardeleni epilaţi. Eu vreau slana aia neaoşă, cu ceapă şi sare grunjoasă, şi să nu ştii dacă părul e din şorici sau de pe ardelean. Ăla-i tot farmecul!”, spune Marian Coltea, client Slan-Onion.

Meniul pare simplu, dar are subtilităţile şahului de performanţă. Există 40 de tipuri de slană, variind conţinutul de carne, duritatea şi grosimea şoriciului, perioada de afumare, lemnul cu care a fost afumată, tipul de boia, care poate fi dulce, picantă, afumată sau simplă. “La ceapă, nici nu mai zic. Roşie, galbenă, tăiată peştişori, sau întreagă. Cel mai nasol e că unii vor s-o spargă tradiţional, cu pumnul, şi mă cam doare, dau ca nebunii în şale, sau dacă e client premium îmi dă direct în burtă!”, mărturiseşte Flavius, unul din ardelenii angajaţi la Slan-Onion.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 iulie 2016 11:34
Citește mai mult despre: ardelean Dorobanti restaurant slană

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult