Ultima modă printre vedetele din România: polisharea creierului!

O nouă modă face furori printre VIP-urile autohtone – şi nu numai! Este vorba despre polisharea creierului, o operaţie pe cât de simplă, pe atât de populară. Şlefuirea cerebrală are succes atât la tinerele în curs de afirmare cărora le e teamă că ar putea să pară, din greşeală, deştepte, cât şi la vedetele deja consacrate care nu vor să-şi compromită reputaţia prin vreo declaraţie inteligentă.

„Dacă creierul este polishat bine”, spune un specialist în domeniu, „el arată lucios şi lin, fără circumvoluţiuni sau alte asperităţi. Cel mai bine se observă însă rezultatele operaţiei atunci când pacientul deschide gura. Ca să vă daţi seama cât de eficientă e operaţia, se pare că înainte de a deveni celebră, Simona Sensual a fost asiriolog iar Liviu Vârciu făcea un doctorat în fizică cuantică.”

Chiar dacă numele celebrităţilor care au apelat la această operaţie nu au fost niciodată făcute publice, zvonurile dau ca sigură cam orice vedetă de la noi. „Nimeni nu poate avea în mod natural atâta prostie ca Andreea Tonciu sau Ţăranul cu Maserati”, spune acelaşi specialist, „e clar că s-au operat.”

Scris de TNR
5 februarie 2012 10:02

Alte articole

Vezi mai mult