Ultima răzbunare. Trump a publicat codurile nucleare: 1234 și 0000

Donald Trump continuă să facă pe nebunul în America. Enervat că democrații au de gând să-l dea jos înainte să preia Biden puterea, Trump a decis să saboteze și mai mult SUA, publicând codurile nucleare super secrete, puse chiar de el: 1234 și 0000. 

Mai mulți generali ruși de la spionaj au fost concediați, pentru că ani de zile au încercat să spargă codurile folosind variante complexe. ”Eu v-am spus că omul e prost”, ar fi spus Putin. În prezent valiza cu codurile nucleare e ținută acasă de un angajat de la Casa Albă, ca să nu apese boul din greșeală pe butonul nuclear și să ”facă o nefăcută”, conform unei surse din Washington.

Trump acuză că presa e răuvoitoare și că a respectat normele de securitate: ”Îmi schimb frecvent codurile, așa cum mi-au cerut, chiar dacă le schimbam între ele”, spune Donald Trump. Donald spune că a avut și coduri mai bune, după ce l-a rugat pe Putin să-i dea o parolă șmecheră, dar o uita și trebuia să-l sune de fiecare dată când trebuia să bombardeze vreun sat prăpădit din Afghanistan sau Somalia, așa că a renunțat.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
12 ianuarie 2021 14:50
Citește mai mult despre: bombe trump

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult