Ultimele update-uri de Adobe Flash rezolvă problema calculatoarelor care funcţionau perfect

Adobe vine în ajutorul nenumăraţilor internauţi care se plâng că le merg calculatoarele perfect, deşi au făcut tot ce au putut în acest sens – şi-au instalat Windows Vista, doi antiviruşi diferiţi, nu-şi curăţă niciodată regiştri, salvează totul pe desktop ş.a.m.d. Cel mai recent update de Flash Player, 11.2.202.733.012.x.23.45.1.β, rezolvă această problemă, făcând ca PC-ul să aibă nevoie de un restart la fiecare cinci minute, se laudă cei de la Adobe.

Nu e însă atât de simplu: ca să vă puteţi bucura de toate avantajele noului update de Flash trebuie să fiţi conectat la Internet şi să aveţi deschis un browser, indiferent care este acesta. Şeful departamentului de programare de la Adobe garantează că dacă aceste condiţii sunt întrunite, oricât de puternic ar fi calculatorul dumneavoastră sigur va da o eroare în mai puţin de cinci minute dacă are instalat cel mai recent Flash Player.

NASA a confirmat în mod independent afirmaţiile celor de la Adobe. Conducerea Agenţiei Spaţiale a Statelor Unite, care deţine cele mai puternice supercomputere din lume, spune că a instalat pe ele update-ul şi că la ora actuală niciunul nu mai funcţionează. Potrivit NASA, acest lucru se poate vedea cu ochiul liber noaptea, când se disting clar flăcările care au cuprins Staţia Spaţială Internaţională ca urmare a erorilor de soft .

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
24 iunie 2012 13:06

Alte articole

Vezi mai mult