Devine din ce în ce mai evident că România este o țară de mâna a doua, unde ni se dau doar resturile de la masa bogaților. Cu toate că marile companii de media, inclusiv HBO, sunt prezente pe piața românească, și obțin profituri generoase din asta, când e de primit același conținut suntem lăsați la urmă. 

game-of-thrones-sezonul-8.jpg

Primul episod din ultimul sezon Game of Thrones a fost deja difuzat în toate țările civilizate, instant, la aceeași oră în Statele Unite și în Europa. În România însă acesta va fi difuzat mâine, când deja americanii au umplut internetul cu spoilere despre atacul dragonului de gheață asupra armatei lui Jaime, despre cum a scăpat ca prin minune acesta (deși încă nu știm soarta lui, dar putem specula), despre trădarea lui Tyrion și asasinarea Aryei.

În timp ce românii au parte doar de spectacolul dezgustător din politică, în Westeros mizele au atins cote maxime. Dannerys gravidă, Jon Snow, probabil tatăl copilului este ne negăsit și Clegane într-o misiune clar fără șanse de izbândă! Până când o să aflăm noi profeția lui Bran despre finalul luptei, dată la finalul acestui ultim episod, americanii or să știe deja că Cersei a murit în bătălia aceea spectaculoasă de la Helm's Deep!

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 14.04.2019 13:27 Monden

National Cinematografic