Românii continuă să domine statisticile negative referitoare la igiena corporală, după cum o dovedește și întâmplarea unui bucureștean, care într-o dimineață a găsit pe mașina sa scris: „Spală-te”. Din câte se pare, chiar mașina sa, un Cielo din 2002, a scris cuvintele.

masina_mesaj_spalate.jpg „Nu-l mai suport. În fiecare dimineață se urcă în mine puțind a transpirație. Înțeleg că n-are apă caldă, dar asta nu e o scuză. Degeaba am 174 de tămâiere la oglindă, nu reușesc să acopere nici 1% din miros. Cel mai nasol e când îmi respiră pe volan. Probabil nu a auzit de pasta de dinți. Păcat că nu sunt dotat cu pilot automat, l-aș fi dus încontinuu la farmacii, poate se prindea”, a declarat vehiculul.

Bucureșteanul a fost vizibil afectat de mesajul scris pe mașină și a șters imediat cratima. „Plin de analfabeți în țara asta”, a spus Victor R.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Luchian | Tuesday, 03.12.2019 12:18 Monden

National Cinematografic