Românii continuă să domine statisticile negative referitoare la igiena corporală, după cum o dovedește și întâmplarea unui bucureștean, care într-o dimineață a găsit pe mașina sa scris: „Spală-te”. Din câte se pare, chiar mașina sa, un Cielo din 2002, a scris cuvintele.

masina_mesaj_spalate.jpg „Nu-l mai suport. În fiecare dimineață se urcă în mine puțind a transpirație. Înțeleg că n-are apă caldă, dar asta nu e o scuză. Degeaba am 174 de tămâiere la oglindă, nu reușesc să acopere nici 1% din miros. Cel mai nasol e când îmi respiră pe volan. Probabil nu a auzit de pasta de dinți. Păcat că nu sunt dotat cu pilot automat, l-aș fi dus încontinuu la farmacii, poate se prindea”, a declarat vehiculul.

Bucureșteanul a fost vizibil afectat de mesajul scris pe mașină și a șters imediat cratima. „Plin de analfabeți în țara asta”, a spus Victor R.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Luchian | Tuesday, 03.12.2019 15:18 Monden

National Cinematografic