Cruzime extremă la adresa animalelor într-o comună aflață la doar câțiva kilometri de Focșani. Țăranii din Vârteșcoiu l-au prins aseară pe ultimul bau-bau care trăia în România, după care l-au pus pe grătar și l-au mâncat. Faptul că bau-bau-ul era pe lista animalelor protejate n-a contat deloc pentru țăranii de-acolo.

gratar_carne_preparata.jpg Se pare că sătenii din Vârteșcoiu l-au atras în capcană pe bau-bau cu mai mulți copii, știută fiind atracția irezistibilă pe care animalul o are față de cei mici. După care l-au atacat cu sulițe din mai multe direcții, reușind să-l pună la pâmânt în mai puțin de 2 minute. O oră mai târziu, ultimul bau-bau din România sfârâia pe grătar.

La operațiunea de răpunere a ultimului bau-bau din România a participat până și primarul din Vârteșcoiu. Acesta a primit inima animalului, mai ales că se crede despre ea că are puteri magice și te face înfricoșător în ochii adversarilor politici. Dar nici restul sătenilor nu se pot plânge, c-au avut de împărțit ditamai ceafa de bau-bau.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 26.05.2020 07:59 Monden

National Cinematografic