Uluitor! Istoricii au descoperit că pe vremuri asistentele TV nu purtau decolteu

O nouă descoperire a istoricilor dă peste cap toate cunoştinţele omenirii despre meseria de asistentă TV. Cercetătorii susţin că au descoperit mai multe materiale de arhivă, în care apar asistente TV fără ca acestea să-şi afişeze decolteul în timpul emisiunilor la care participau.

Istorici merg şi mai departe şi susţin, nici mai mult, nici mai puţin, că anumite emisiuni TV de tip divertisment nici măcar nu aveau asistente TV în platou. „Deşi extrem de rare, astfel de emisuni, care erau lipsite de rolul decorativ al asistentelor TV, au existat”, susţin istoricii. „Şi tocmai de aceea nu se ştia de existenţa lor, pentru că nu e în firea umană să reţină o emisiune în care nu apare nici un decolteu.”

Descoperirea este cu atât mai spectaculoasă cu cât nici măcar faptul că pe vremea respectivă nu existau operaţiile de mărire de sâni cu ajutorul silicoanelor nu explică absenţa decolteurilor din emisiunile TV. „Am găsit imagini din arhivă cu asistente TV care nici măcar nu purtau fuste scurte, ci pantaloni. E ca şi cum voit ar fi ales să-şi nu-şi expună latura sexy”, spun istoricii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
8 octombrie 2012 13:10

Alte articole

Vezi mai mult