Uluitor! Lipsa şefilor dintr-o multinaţională nu a fost observată nici la 1 an de la dispariţia lor

Fenomen straniu petrecut recent la o multinaţională: deşi managementul companiei a dispărut într-un concediu prelungit încă de la Paştele trecut, puţini angajaţi au remarcat acest lucru. Ba, mai mult, compania merge din ce în ce mai bine.

“Este adevărat că de la un timp am sesizat că nu mai aveau loc şedinţele interminabile, în care trebuia să ni se explice de zeci de ori care este misiunea companiei şi ce obiective avem, însă am luat-o ca atare şi ne-am văzut de treabă. De fapt, în ultimul an rezultatele firmei au fost mai bune decât în trecut”, a mărturisit Andreea Andreescu, una dintre angajate.

S-au înregistrat, totuși, și câteva cazuri de corporatiști iritați că nu mai primesc mailuri cu taskuri presante de la șefi. ”Singura mea grijă”, spune un astfel de corporatist, ”este ca nu cumva să am prea puține taskuri într-o zi, să ajung în situația de a nu mai fi nevoit să stau peste program la birou. În rest, orice ar fi, nu e panică, man! La KFC ai crispy sandwich cu cartofi prăjiţi sau 3 Hot Wings cu cartofi prăjiţi la doar 5 lei.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

10 aprilie 2014 09:04

Alte articole

Vezi mai mult