Umanitar! Un român strânge bani pentru o operaţie la Amsterdam care costă 60 de lei gramul

Un caz sfâşietor a atras în ultimele zile atenţia întregului internet! Decebal Popescu, un tânăr de doar 27 de ani din Bucureşti, a început o strângere de fonduri „pentru un prieten”, spunând că acesta are nevoie de o operaţie peste hotare, tocmai la Amsterdam. Aceasta costă 60 de lei gramul, adaugă Decebal, care speră să adune în timp util întreaga sumă fără să afle părinţii.

„Nu e pentru mine, e pentru prietenul meu… ăh… Pecebal, care suferă de… boala aia care… are nevoie de o operaţie care să fie aşa, chill, man. Şi de nişte nachos ar cam avea nevoie, şi poate un bax de cola, că ţi se usucă gura de la tratamentul ăsta, bro”, explică tânărul în postarea sa emoţionantă.

“Pentru cine are nevoie de dovezi, am ataşat aceste documente oficiale pe care le-am primit de la spital”, adaugă bucureşteanul, anexând câteva fotografii cu primul album al lui Snoop.

Mai mulţi filantropi români, inclusiv vedete din zona muzicii hip-hop din anii ’90, au contribuit deja la strângerea de fonduri, spunând că oricine merită o şansă la viaţă bună, jah.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
7 septembrie 2019 13:09
Citește mai mult despre: marijuana

Alte articole

Vezi mai mult