Vizita Avocatului Poporului Victor Ciorbea în SUA nu a fost una încununată de succes, dimpotrivă! Venit pentru un photoshooting la revista People pentru următorul număr, acesta a aflat că nu el este cel ales de cititori ca cel mai sexy bărbat în viață ci un anume Idris Elba, actor olandez de culoare.

ciorbea_idris_elba.jpg

„Nu știu ce să spun despre această decizie, o consider una injustă și consider că există o serie de suspiciuni cu privire la modalitatea de numărare a voturilor. O să sesizez Biroul Electoral Central la venirea în țară pentru că, repet, consider că am fost victima unei fraude de proporții”, a răbufnit, furios, Victor Ciorbea.

Idris Elba și-a cerut scuze omologului român pentru rezultatul alegerilor, dar a susținut că nu este vorba de vreun matrapazlâc: „Victor este vechi în meseria asta și știe că sunt și suișuri și coborâșuri. Anul acesta a fost al meu, anul viitor mai are o șansă, n-au intrat zilele în sac!”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Tuesday, 06.11.2018 19:49 Monden

National Cinematografic