Umorul lui Bendeac e depășit! A fost dat afară de la Antena 1 și va fi înlocuit cu Denise Rifai

Abia revenit în forță la Antena 1, unde are două show-uri de comedie, umoristul Mihai Bendeac își vede din nou cariera în primejdie. Asta pentru că managerii postului vor să renunțe la contractul cu el pentru a aduce pe cineva care duce umorul la cote nebănuite, Denise Rifai de la Realitatea. 

„Problema cu Bendeac e nu că nu ar avea umor, are el ceva acolo, dar scenetele sale sunt complicate, lungi, cu actori, scenariști, locații de filmare, mai multe camere. Plus marketingul, plus studio de montaj, toate astea costă bani. În schimb, cu Denise Rifai nu trebuie să cheltui foarte mulți bani: o aduci în studio, îi dai un invitat pe mână iar râsetele curg valuri”, a explicat un reprezentant al postului. 

Negocierile sunt în plină desfășurare dar un ajutor neașteptat a venit din partea colegului Denisei, actorul de comedie Rareș Bogdan, care face emisiunea de umor „Jocuri de Putere”. Acesta este puțin invidios pe succesul colegei sale pe care îl consideră, într-un fel, nemeritat. „Eu am făcut Universitatea Națională de Clowni, am recuzită când vin la emisiune, e o meserie și asta. Dacă n-o respecți, unde se ajunge?”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

19 mai 2016 13:22
Citește mai mult despre: Bendeac denise rifai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult