Un actor român și-a mărit stomacul, ca să poată mânca cât mai multă ciorbă în următorul film

Că arta cere sacrificii, asta o ştie toată lume, dar ce a făcut actorul român Decebal Popescu întrece orice imaginaţie. Acesta a câştigat respectul tuturor colegilor de breaslă, dar şi al iubitorilor de film din România, după ce, într-un act de jertfă supremă pe altarul cinematografiei, şi-a făcut operaţie de mărire de stomac, pentru a putea înfuleca cât mai multă ciorbă în solicitantul rol pe care îl are de jucat în viitorul apropiat.

“Practic, în toate filmele româneşti cineva mănâncă ciorbă, dar de obicei scena ţine numai 40-50 de minute, pentru că, să recunoaştem, stomacul uman se umple repede, mai ales dacă tragi mai multe duble. Aşa că am hotărât să fac acest sacrificiu, astfel încât în următorul film să pot duce chiar şi 2-3 ore de mâncat ciorbă în timp ce acţiunea nu avansează deloc”, a declarat acesta.

Acţiunea filmului în care va juca Decebal Popescu se va desfăşura în perioada comunistă, pelicula având un scenariu de 40.000 de pagini, din care 20.000 vor fi mormăieli neinteligibile, iar în cealaltă jumătate va fi descris personajul principal mâncând ciorbă în maiou.

Scris de Luchian
17 martie 2015 11:03

Alte articole

Vezi mai mult