Locatarii unui bloc din cartierul Militari sunt terorizați de câteva săptămâni de administrator. Dând dovadă de un sadism ieșit din comun, administratorul le dă locatarilor spoilere despre cât o să-i coste întreținerea în lunile de iarnă - le dă mesaje pe telefon, le bagă bilețele pe sub ușă sau, în unele cazuri, le scrie SUMA cu ruj pe ușă.

administrator_la_telefon.jpg ”E abia iulie și eu știu deja cât mă va costa întreținerea în decembrie și ianuarie”, s-a plâns un locatar. ”Cumva am reușit să-mi feresc restul familiei, să n-o expun șocului aflării unei astfel de informații, dar mi-e teamă că administratorul îi vânează și pe ei pentru a le da spoilere. Nimeni din bloc nu se simte în siguranță, trăim într-o teroare constantă.”

Deși există mai multe plângeri pe numele administratorului, polițiștii ezită să-l abordeze. ”Avem familie, copii și stăm la bloc, riscăm să ne dea și nouă spoilere despre întreținerea noastră din lunile de iarnă”, a explicat un polițist. ”E ușor să spui «Du-te și amendează-l!», doar că nimeni nu are curajul s-o facă.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 03.07.2019 13:47 Monden

National Cinematografic