Un administrator sadic le dă locatarilor spoilere cu cât va costa întreţinerea la iarnă

Locatarii unui bloc din cartierul Militari sunt terorizați de câteva săptămâni de administrator. Dând dovadă de un sadism ieșit din comun, administratorul le dă locatarilor spoilere despre cât o să-i coste întreținerea în lunile de iarnă – le dă mesaje pe telefon, le bagă bilețele pe sub ușă sau, în unele cazuri, le scrie SUMA cu ruj pe ușă.

”E abia iulie și eu știu deja cât mă va costa întreținerea în decembrie și ianuarie”, s-a plâns un locatar. ”Cumva am reușit să-mi feresc restul familiei, să n-o expun șocului aflării unei astfel de informații, dar mi-e teamă că administratorul îi vânează și pe ei pentru a le da spoilere. Nimeni din bloc nu se simte în siguranță, trăim într-o teroare constantă.”

Deși există mai multe plângeri pe numele administratorului, polițiștii ezită să-l abordeze. ”Avem familie, copii și stăm la bloc, riscăm să ne dea și nouă spoilere despre întreținerea noastră din lunile de iarnă”, a explicat un polițist. ”E ușor să spui «Du-te și amendează-l!», doar că nimeni nu are curajul s-o facă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 iulie 2019 11:07

Alte articole

Vezi mai mult