Un afacerist din Mizil a lansat MizzAir, o companie aeriană ultra-low-cost

Cel mai important om de afaceri din Mizil, deținătorul unui imperiu de sifonării locale, a decis să-și încerce norocul și cu o companie aeriană. Prosperul om de afaceri mizilean tocmai a lansat linia aeriană Mizzair, despre care spune că va oferi servicii de ultra-low-cost.

”Vom avea cele mai ieftine bilete de avion din lume”, promite afaceristul mizilean. Însă aceste prețuri mici vin cu sacrificii pentru clienți. ”Vom elimina scaunele și toți călătorii noștri vor sta în picioare. De asemenea, nu vom avea bagaje de cală, așa că fiecare va avea grijă de bagajul lui. Vom vinde locuri și la cală, vor fi cele mai ieftine”, a anunțat afaceristul.

În mod oarecum surprinzător, compania Mizzair spune că va oferi și o gustare călătorilor săi. ”Punem la bătaie o pungă de semințe pentru fiecare zbor, deci fiecare călător poate prinde câteva boabe bune”, se laudă patronul companiei.

Un alt serviciu inedit al companiei aeriene mizilene le oferă posibilitatea călătorilor să primească jumătate din valoarea biletului înapoi la finalul cursei. ”Trebuie doar să pună mâna pe o mătură și să facă curățenie în avion și îi returnăm o parte din sumă”, promite ingeniosul om de afaceri din Mizil.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
28 octombrie 2018 12:33
Citește mai mult despre: avion low cost mizil

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult