Un angajat Mega Image a muncit o lună într-un magazin greşit: „Sunt atâtea, le mai încurc!”

Un angajat Mega Image a trecut prin momente penibile după ce a descoperit că magazinul în care lucra nu era cel la care avea de fapt cartea de muncă.

„Am muncit timp de o lună la un alt magazin, din cauza unei confuzii. Sunt atâtea magazine identice, că eu am avut impresia că intru în magazinul meu, dar de fapt era un alt Mega Image, de pe aceeaşi stradă, numai că era la vreo 50 de metri mai departe de cel corect”, declară Emil, angajatul Mega Image care a provocat încurcătura.

Şeful magazinului unde Emil a muncit o lună degeaba susţine că Emil e un angajat bun, n-a întârziat şi întotdeauna a fost săritor. Situaţia lui a ieşit la iveală la un control de la Inspectoratul de Muncă, inspectorii crezând că e angajat la negru.

” Pentru că avem atâţia angajaţi, nici noi nu ne-am dat seama că nu lucrează cu acte la noi, ci la un alt Mega Image, de pe aceeaşi stradă”, declară şeful magazinului.

În prezent şefii celor două magazine negociază o soluţie pentru situaţia lui Emil, care fusese concediat de la magazinul unde lucra de fapt, pentru că nu se prezentase la muncă timp de o lună.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
18 mai 2013 14:06

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult