Un ardelean superdotat înţelege glumele la doar 3 zile după ce le aude prima dată

Cazul unui clujean de 26 de ani a uimit o ţară întreagă! Flaviu P. are un IQ uriaş, care-i permite să înţeleagă o glumă şi la doar trei zile distanţă de momentul în care o aude prima dată. Tânărul este un adevărat zeu pentru ardeleni, care se înghesuie la uşa lui ca să le explice şi lor glumele pe care le aud.

„În Ardeal, după cum se ştie, un om cu o inteligenţă medie înţelege o glumă după aproximativ 18 ani. Ardelenii abia acum înţeleg glumele din 1995, ei râd acum la poantele cu Văcăroiu, cu Constantinescu, căruia i se spunea Ţapul, râd la Vacanţa Mare sau la Benny Hill. Asta face cazul lui Flaviu P. cu atât mai uluitor”, a explicat un reputat psiholog.

Scenariul unei escrocherii a fost infirmat de cei care au studiat cazul clujeanului. „I-am spus un banc şi l-am supravegheat trei zile, să fim siguri că nu roagă pe cineva din afara Ardealului să îi explice poanta. Şi, într-adevăr, a descoperit-o singur, fără nici un fel de ajutor. Omul ăsta chiar are un talent ieşit din comun pentru zona Ardealului”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
31 ianuarie 2013 19:01

Alte articole

Vezi mai mult