Un avion aşteaptă să decoleze de 8 ore, după ce pilotul l-a sunat din greşeală pe Florin Piersic

Nervi întinşi la maximum pe aeroportul din Otopeni. Zeci de călători sunt revoltaţi, după ce avionul cu care ar fi trebuit să plece spre Barcelona a acumulat deja o întârziere de peste 8 ore, şi nici măcar nu se întrevede momentul în care ar putea decola. Totul s-a întâmplat din cauza pilotului care, încercând să vorbească cu soţia, l-a apelat din greşeală pe Florin Piersic.

“De cum i s-a răspuns la telefon am sesizat cum pilotului îi cade faţa, de parcă ar fi primit cea mai cruntă veste posibilă”, povesteşte una dintre stewardese. “A depărtat puţin telefonul de ureche, cât să nu fie auzit cum oftează, apoi şi-a făcut cruce şi a început să asculte în telefon. Din oră în oră mai scoate 2-3 cuvinte, în rest stă şi doar ascultă.”

Spre ghinionul său, pilotul nu are smartphone, ci un model de telefon extrem de simplu, astfel că şansele să încheie degrabă conversaţia cu Florin Piersic din cauză că i se termină bateria sunt ridicol de mici. Iar după 8 ore de conversaţie, Florin Piersic nici măcar nu a ajuns cu poveştile la momentele în care filma cu Marga Barbu, astfel că, pentru bietul pilot, se anunţă o noapte extrem de lungă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 iunie 2013 11:06

Alte articole

Vezi mai mult