Un avion Ryanair n-a reușit să se ridice de la sol din cauza greutății cojilor de semințe scuipate de români pe jos

După ce că au anulat mai multe zboruri, cei de la Ryanair s-au trezit azi că nici măcar cursele rămase în grafic nu mai pot fi efectuate. Astfel, un avion este blocat de mai multe ore pe aeroportul Otopeni, după ce n-a reușit să se ridice de la sol din cauza greutății cojilor de semințe scuipate de pasagerii români pe jos.

”Majoritatea pasagerilor și-au desfăcut pungile cu semințe încă de pe scară, chiar înainte să intre în avion”, a povestit îngrozită o stewardesă. ”Până au ajuns la locurile lor, până s-au așezat, până să le explicăm măsurile de siguranță, deja covorul de coji de semințe era de aproape jumătate de metru. În asemenea condiții, evident că avionul n-a avut nici o șansă să se ridice de la sol.”

”Păi e vina lor, nu a mea”, a reacționat Geo Lemandroi, unul dintre pasagerii de la bord. ”Dacă aveau și ei geamuri normale, să le pot deschide, scuipam semințele afară, nu înăuntru. Așa că n-ar trebui să fie nemulțumiți de situație. Ba dimpotrivă, eu ar trebui să fac scandal, că nu m-au lăsat să urc și cu berea la pet în avion, de-am ajuns să sparg semințele pe uscat, ca un animal. Huo!”

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 septembrie 2017 11:09

Alte articole

Vezi mai mult