E greu să închizi un bar când clienţii prind rădăcini! Deşi a anunţat ultima comandă încă din seara de 18 martie, un stabiliment din Sectorul 3 încă nu poate să tragă obloanele din cauza unui drojdier nenorocit care încă trage de o bere.

betiv_singur_in_bar.jpg

"Pe uşă scrie clar: până la ultimul client. Când am strigat că-i ultima comandă, nea Marcel a cerut o bere, ca de obicei. Mă aşteptam să o dea pe gât şi să plece, dar parcă de-al dracu' n-o mai termină. Suge câte un pic din ea, în fiecare zi, cât să nu moară de deshidratare. N-avem ce să-i facem, stăm şi aşteptăm. Eu unul nu mi-am mai văzut familia de trei săptămâni. Mănânc numai Maxi Mix şi alune", se plânge Manole Crainic, proprietarul localului.

"Mă gândeam să-i las cheile lui nea Marcel şi să plec acasă, dar acum e prea târziu. Dacă mă opreşte un poliţist pe drum, ce-i zic? Că mă întorc de la cârciumă? Atâta-mi trebuie", adaugă patronul barului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 07.04.2020 15:56 Monden

National Cinematografic