Un bărbat a divorţat după ce a învăţat să folosească maşina de spălat: „Nu mai am nevoie de soţie”

Descoperire epocală a unui bărbat însurat, care a reușit, după ani buni de studiu, să afle cum se folosește obiectul dreptunghiular din baie în jurul căruia trebăluia de obicei soția sa. „E-adevărat că am sacrificat mult, ce vorbesc, am sacrificat enorm! A trebuit să citesc manualul de utilizare”, a spus tânărul Mihai N. din Constanța.

Deși primele zile au fost infernale, tânărul a perseverat cu o tenacitate rară în ziua de azi. „În prima săptămână m-am lămurit care-i situația cu butoanele simple. În a doua, deja antrenat, am descoperit cum e cu detergentul, cu programele, de spălare, prespălare, stoarcere, tot! Abia peste două luni mi-am trimis hârtiile de divorț, am vrut să fiu sigur”.

Cruciada tânărului a fost mult ușurată de faptul că a folosit, în toată această încercare titanică, un produs necunoscut bărbaților, detergentul Perwoll. „Ieșeau hainele de lână din mașină atât de noi că ziceai că învie oaia din care au fost făcute. Exact ca în video-ul de pe YouTube”, a mărturisit Mihai N.

3 februarie 2015 11:02

Alte articole

Vezi mai mult