Un bărbat a divorțat după ce soția a dat la Rabla frigiderul în care mai avea 2 beri

Programul ”Rabla pentru electrocasnice“ nici nu a început bine și deja distruge vieți. Cea mai recentă victimă este un bărbat de 28 de ani din Capitală, a cărui soție a dus la Rabla frigiderul în care el mai avea două beri. Așa cum era și firesc, bărbatul a decis instant să divorțeze de criminală.

„Cea mai neagră zi din ultimii ani“, s-a plâns biata victimă. „Eu chiar nu înțeleg cum o ființă umană poate face o asemenea crimă, să arunce un frigider în care mai sunt beri. Mai erau și beri TNR, nu mizerii din alea industriale. Că dacă aveam așa ceva în frigider chiar m-aș fi bucurat să mă scape de ele și să le arunce.“

Femeia spune că înțelege că soțul ei iubește berea mai mult decât pe ea, că e ceva ce știa de când s-au căsătorit, dar cu toate astea consideră că gestul lui de a divorța este deplasat. „Ar trebui să-mi mulțumească, nu să divorțeze, că eu încercam totuși să-i schimb frigiderul cu unul mai mare și mai performant, care să-i răcească berile mai repede. Ar trebui să conteze gestul“, se disculpă soția.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 mai 2021 14:35
Citește mai mult despre: bere divort programul Rabla

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult