Un român și-a șocat nu doar familia, ci practic întreaga nație în momentul în care a recunoscut, nonșalant, că nu a mâncat niciodată mici - ba a și insistat că nici nu are de gând s-o facă vreodată. 

mici_carnati_gratar.jpg Dacă reacția familiei a venit instant, nesimțitul fiind renegat de toate rudele, iată că după o săptămână de la gravul incident reacționează și statul: nesăbuitului i s-a retras azi cetățenia română și a primit termen 24 de ore să părăsească definitiv țara.

”Nu e o problemă să spui că ai încercat niște mici și nu ți-au plăcut - aia e, se mai întâmplă - dar să spui că nici măcar nu i-ai gustat vreodată e practic o înjurătură la adresa României. Nici să fii ungur și să spui că Ardealul e al tău nu e atât de grav ca refuzul micilor. Retragerea cetățeniei e cât se poate de necesară”, susține reputatul consumator de mici Decebal Popescu.

Acesta este deja al doilea caz din această lună de retragere de cetățenie din cauza micilor, după ce un alt român și-a pierdut-o pentru că susținea că micii se pot mânca și fără muștar.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 28.10.2019 14:18 Monden

National Cinematografic