Un bărbat a pierdut cetățenia română după ce a recunoscut că nu a mâncat niciodată mici

Un român și-a șocat nu doar familia, ci practic întreaga nație în momentul în care a recunoscut, nonșalant, că nu a mâncat niciodată mici – ba a și insistat că nici nu are de gând s-o facă vreodată. 

Dacă reacția familiei a venit instant, nesimțitul fiind renegat de toate rudele, iată că după o săptămână de la gravul incident reacționează și statul: nesăbuitului i s-a retras azi cetățenia română și a primit termen 24 de ore să părăsească definitiv țara.

”Nu e o problemă să spui că ai încercat niște mici și nu ți-au plăcut – aia e, se mai întâmplă – dar să spui că nici măcar nu i-ai gustat vreodată e practic o înjurătură la adresa României. Nici să fii ungur și să spui că Ardealul e al tău nu e atât de grav ca refuzul micilor. Retragerea cetățeniei e cât se poate de necesară”, susține reputatul consumator de mici Decebal Popescu.

Acesta este deja al doilea caz din această lună de retragere de cetățenie din cauza micilor, după ce un alt român și-a pierdut-o pentru că susținea că micii se pot mânca și fără muștar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
28 octombrie 2019 12:18
Citește mai mult despre: mici

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult