Un bărbat a remarcat pentru prima dată în 12 ani că soția s-a tuns, că a tuns-o el acasă

O femeie era să leșine de fericire după ce, pentru prima dată în 12 ani, l-a auzit pe soțul ei rostind cuvintele ”Îmi place cum te-ai tuns, îți stă foarte bine”. Asta cu atât mai mult cu cât femeia nu-și tăiase decât puțin vârfurile, schimbarea fiind greu vizibilă chiar și pentru un ochi feminin antrenat.

”Eram împreună cu ea la masă și mi se părea ceva schimbat la ea”, povestește bărbatul. ”Când, dintr-o dată m-a lovit «Băi, eu am tuns-o în baie acum două zile!». Și în acel moment am devenit destul de sigur că asta era schimbat la ea, că s-a tuns. Nu mi-a fost chiar ușor să fac legătura între faptul că eu am tuns-o și că ea și-a schimbat frizura, dar mă bucur c-am reușit.”

După ce se va termina perioada de izolare, bărbatul va afla probabil cu uimire că nu mai are niciun prieten. ”Prin gestul său ne-a pus într-o lumină proastă pe toți ceilalți”, spune reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Ca bărbat, nu ai voie să cedezi nici măcar atunci când ai informații certe. Niciodată, sub nicio formă nu remarci că soția ta s-a tuns. Punct! De acum încolo să trăiască printre femei, niciun bărbat nu va mai vrea să aibă de-a face cu el.”

Scris de Calin
19 martie 2020 14:03
Citește mai mult despre: barbat

Alte articole

Vezi mai mult