Un bărbat a scris o lucrare științifică și a fost lăsat de iubită să iasă cu băieții la bere

Inspirat de practica infractorilor români de rang înalt, care publică tomuri de cărți pentru a-și reduce sentințele, un bărbat s-a lansat și el în acest trend, reușind astfel să scape mai devreme dintre pereții apartamentului unde era încarcerat de către iubita sa.

Ca să fie sigur, bărbatul a scris două volume, intitulate „Arta răbdării – Cum să nu-ți pierzi calmul când ea parchează” și „Mutatul grămezii de haine din pat în fotoliu și invers – Modernitate vs. Tradiționalism”. Bărbatul fusese reținut pentru mai multe fapte de înșelăciune cu vecina de la 4, precum și pentru defăimare, după ce i-a spus iubitei că una dintre rochii o arată un picuț cam durdulie.

„Mă ținea în casă de aproape trei luni, nici măcar eliberare condiționată să duc gunoiul nu mi-a aprobat. Iar, pe lângă încarcerarea propriu-zisă, m-a mai și torturat, obligându-mă să mă uit cu ea la telenovele sau să o ascult când vorbește. Am trecut prin multe, merit și eu o ieșire cu băieții”, se plânge acesta.

Exemplul său a fost urmat de mii de alți bărbați, lucrările unora dintre ei fiind atât de valoroase, încât le-au adus chiar și eliberarea din căsătorie.

Scris de Luchian
13 februarie 2016 12:02
Citește mai mult despre: bere

Alte articole

Vezi mai mult