Un bărbat a slăbit enorm ca să nu-l simtă nevasta când pleacă noaptea din pat la bere

Deși însurat de ani buni, un român bifează noapte după noapte la bere cu prietenii săi burlaci. Straniul caz a atras atenția presei, iar Cătălin Tolontan a trimis atât echipa Libertatea, cât și pe cea a Gazetei Sporturilor pe urmele bărbatului.

”Am decis să renunțăm la seria de anchete cu medici falși, am lăsat baltă și o serie de dezvăluiri despre recursul compensatoriu, lucram chiar la o anchetă care l-ar fi doborât pe Trump. I-am chemat în țară și pe reporterii din Japonia, de la mondialul de handbal. Cazul acesta e unic, pur și simplu lumea nu-și dorea altceva decât povestea acestui om”, a declarat Tolontan.

Reporterii au aflat că bărbatul a fentat toate sistemele de securitate feminină printr-o tehnică demnă de lumea iluzionismului. Astfel, el a reușit să slăbească 30 de kilograme în doar câteva luni, iar apoi a inventat o ridicare unică din pat. Gimnastul Marian Drăgulescu a explicat că este un stând pe mâini din poziție culcat pe saltea cu revenire pe parchet în picioare, un exercițiu unic în istoria gimnasticii conjugale. Bărbatul reușește astfel să se ridice din pat pe nesimțite și să meargă noapte după noapte la bere.

”Este prietenul nostru. Înainte să slăbească, nu mai venise cu noi la bere de 5 ani, din anul în care s-a însurat. Părea condamnat pe vecie la seri cu comedii romantice, îmbrățișări și vinuri roze. Dar din fericire m-am înșelat. A revenit printre cei vii, aș putea spune”, spune un prieten de băutură al bărbatului misterios.

Reporterul Libertatea care s-a ocupat de caz a ales să nu dezvăluie numele bărbatului. Decizia, aplaudată intens de comunitatea masculină, a stârnit însă o revoltă fără precedent în rândurile Societății Tinerelor Adorate de Soți Iubitori (STASI), ale cărei membre cer publicarea urgentă a numelui ”odiosului bărbat”.

Autor: Dan Arsenie

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
4 decembrie 2019 18:46
Citește mai mult despre: bere

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult