Un bărbat a văzut 174 de episoade din serialul preferat în timp ce soţia lui s-a aranjat la baie

Seară perfectă pentru un bucureştean de 38 de ani. Deşi avea programată o ieşire la restaurant cu soţia, acesta a reuşit să scape fără să plece din casă. În timpul petrecut de soţia sa la baie, ca să se aranjeze perfect pentru o seară romantică, bărbatul a văzut nu mai puţin de 174 de episoade din serialul său preferat.

Când soţia sa a ieşit de la baie, deja era prea târziu pentru ieşirea în oraş. “Se făcuse deja dimineaţă, se trezise şi copilul, ca să nu mai zic că eu aveam burta plină. Deşi a protestat vehement, că ea nu s-a aranjat ca să stea în casă, până la urmă a acceptat să se schimbe în pijama și să se culce”, a povestit bărbatul.

Acesta spune că deja s-a obișnuit cu faptul că soția sa peterece foarte mult timp la baie. ”Odată am reușit să-mi schimb locul de muncă, să văd un meci pe stadion cu prietenii și să beau niște beri în oraș, iar când m-am întors ea încă nu se terminase de aranjat la baie. Cu excepția faptului că trebuie să folosesc baia vecinilor când am vreo urgență, chiar nu mă deranjează situația.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
16 februarie 2013 15:02

Alte articole

Vezi mai mult