Un bărbat care a auzit că idealul e 90-60-90 și-a pus un penis de 60 cm

Un român s-a trezit că a devenit unul dintre cei mai dotați bărbați ai planetei după ce a înțeles greșit că 90-60-90 sunt măsurile ideale pe care ar trebui să le aibă. Cu proporțiile astea în cap, românul și-a făcut o mărire consistentă de penis, de la 12 centimetri la 60 de centimetri.

El și-a făcut și mărire de tălpi, astfel că acum poartă mărimea 90 la pantofi. Ultimul pas pe care îl va face este o alungire serioasă a urechilor, astfel încât să poată țină pe cap pălării cu diametru de 90 de centimetri.

Deși prietenii au încercat să-i explice că 90-60-90 sunt măsurile ideale pentru femei, nicidecum pentru bărbați, românul nici nu vrea să audă de așa ceva. Și cu atât mai puțin de la niște imperfecți, de la unii care au penisul atât de departe de idealul de 60 de centimetri.

„Până să-mi fac penis de 60 de centimetri din «Măgarule!» nu mă scoatea soția, iar acum îmi spune numai «Armăsarule», deci e clar c-am făcut bine ce-am făcut“, spune românul. „Chiar și soacră-mea a început să mai trateze cu mult respect de când cu noua mea măsură de penis.“

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
24 februarie 2021 08:54
Citește mai mult despre: barbat penis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult