Supravieţuire pe muchie de cuţit pentru un român, care a făcut imprudenţa de a se duce la Mall cu soţia, sub pretextul că se duc doar să bea o cafea. Bărbatul spune că a fost momit cu minciuni, dar şi-a dat seama că a căzut într-o capcană când soţia i-a spus: “Hai să intrăm puţin şi prin magazine, că poate îţi luăm şi ţie ceva, eu doar probez nişte rochiţe, că vine vara”.barbat_mall_smartphone.jpg

Evident, după câteva minute bietul Tudor G, din Bucureşti, s-a trezit abandonat, cu o poşetă în mână, în faţa unui magazin. Din fericire îşi instalase pe mobil aplicaţia a-Ha! şi cât a aşteptat-o a scanat bonurile din poşeta ei, ca să adune puncte. Tudor spune că dacă nu avea smartphone-ul ar fi înnebunit acolo.

Evident, când soţia s-a întors de la probat haine aceasta l-a certat pe motiv că de ce n-a folosit punctele ca să-i ia un cadou din aplicaţie: "Se face că nu ştie! Eu vreau să-mi ia abonamentul la sală, la World Class, dar cred că el are de gând să strângă punctele şi să-şi ia abonamentul la Electric Castle şi să fugă de-acasă!", spune soţia, bănuitoare.

Tudor s-a dezvinovăţit şi spune că avea de gând să-i ofere soţiei spălarea gratuită pentru maşina ei, în parcarea Mallului, poate aşa îi mai tace gura: “Azi am fost în Promenada, dar merge şi în Mega Mall, aşa că nu ratez nicio ofertă”, explică Tudor.

Scris de Advert Einstein | Wednesday, 29.03.2017 13:46 Monden

National Cinematografic