Un bărbat care aştepta soţia în mall spune că ar fi murit de plictiseală dacă nu se inventa smartphone-ul

Supravieţuire pe muchie de cuţit pentru un român, care a făcut imprudenţa de a se duce la Mall cu soţia, sub pretextul că se duc doar să bea o cafea. Bărbatul spune că a fost momit cu minciuni, dar şi-a dat seama că a căzut într-o capcană când soţia i-a spus: “Hai să intrăm puţin şi prin magazine, că poate îţi luăm şi ţie ceva, eu doar probez nişte rochiţe, că vine vara”.

Evident, după câteva minute bietul Tudor G, din Bucureşti, s-a trezit abandonat, cu o poşetă în mână, în faţa unui magazin. Din fericire îşi instalase pe mobil aplicaţia a-Ha! şi cât a aşteptat-o a scanat bonurile din poşeta ei, ca să adune puncte. Tudor spune că dacă nu avea smartphone-ul ar fi înnebunit acolo.

Evident, când soţia s-a întors de la probat haine aceasta l-a certat pe motiv că de ce n-a folosit punctele ca să-i ia un cadou din aplicaţie: „Se face că nu ştie! Eu vreau să-mi ia abonamentul la sală, la World Class, dar cred că el are de gând să strângă punctele şi să-şi ia abonamentul la Electric Castle şi să fugă de-acasă!”, spune soţia, bănuitoare.

Tudor s-a dezvinovăţit şi spune că avea de gând să-i ofere soţiei spălarea gratuită pentru maşina ei, în parcarea Mallului, poate aşa îi mai tace gura: “Azi am fost în Promenada, dar merge şi în Mega Mall, aşa că nu ratez nicio ofertă”, explică Tudor.

29 martie 2017 11:03

Alte articole

Vezi mai mult