Un bărbat care merge în mâini se plânge că nu găseşte blugi cu gaură pentru cap

Lumea confecțiilor este zdruncinată de cel mai recent scandal referitor la actuala atitudine generală față de masculinate și modă. Căci, da, întra-adevăr, deși au trecut deja câteva decenii din acest secol XXI încă mai există designeri tributari vechilor convenții medievale și primitive.

Bunăoară este cazul lui Marcel B. din Berceni, un tânăr care a decis în urmă cu 10 ani că va circula doar în mâini, pentru că trăim într-o societate modernă în care toți suntem acceptați așa cum vrem, fie că suntem nebuni de legat sau circari care doresc atenție. Ei bine, acest Marcel este discriminat profund de actuala societate care refuză să recunoască existența oamenilor ca el.

Discriminarea este vizibilă la achiziția de pantaloni. Da, în secolul XXI, încă nu se găsesc pantaloni pentru oamenii care merg în mâini, pantaloni cu gaură pentru cap. Și da, societatea românească și, prin extensie, cea umană, încă nu vrea să ofere o soluție acestor oameni, spunându-le, superior, că n-au decât să scoată capul pe șliț.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

6 decembrie 2021 15:07
Citește mai mult despre: CAP gaura maini

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult