Un bărbat care şi-a cumpărat şosete singur e speriat că ar putea deveni dependent de shopping

Îl cheamă Marian Coltea, are 30 de ani şi pentru prima oară în viaţa lui şi-a cumpărat singur o pereche de şosete, lucru de care se ocupa ori mama lui, ori soţia. Bărbatul din Berceni e decis să meargă la psiholog, pentru că a realizat că ar putea deveni dependent de shopping, şi după şosete ar putea trece la chestii mai grele, de exemplu cămăşi sau chiar blugi.

După ce a stat toată ziua în casă şi s-a uitat la clipuri pe Youtube cu oameni care aveau şifoniere pline de haine, Marian a început să-şi roadă unghiile, angoasat că ar putea ajunge ca ei. Era decis să returneze şosetele, dar nu avea altă pereche. Soţia i-a spus că e normal ce a făcut şi că doar dacă începe să-şi cumpere poşete ar trebui să-şi facă griji pentru sănătatea lui mintală.

Aşa că în weekend Marian are de gând să se ducă în mallul Promenada să-şi reîmprospăteze garderoba pentru birou, că a văzut nişte pantaloni office care s-ar asorta cu şosetele. Experţii susţin însă că în Promenada sunt colecţii noi şi variate, cu risc ridicat de a provoca dependenţa, inclusiv la bărbaţi, deci Marian ar putea veni acasă încărcat de pungi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

11 septembrie 2017 11:09

Alte articole

Vezi mai mult