Un bărbat căsătorit a cumpărat de pe Mercador.ro 2 ore suplimentare de stat la bere cu prietenii

Prietenii din anturajul unui bărbat căsătorit a constatat cu uimire cum acesta nu se ridică de la masa unde beau bere la orele 23:00 fix pentru a merge acasă, aşa cum se obişnuiseră.

„Noi ştiam că el are program, dar a rămas cu noi, ba mai mult, a mai comandat o bere! Evident, am intrat la bănuieli”, explică Victor R, unul din prietenii bărbatului.

„M-au întrebat dacă e totul bine acasă. Mă suspectau că aş fi divorţat. Sigur, era şi invidia la mijloc. Dar până la urmă le-am spus”, povesteşte zâmbind ironic Decebal Popescu, bărbatul care părea să fi găsit o soluţie miraculoasă la problema pe care o au toţi bărbaţii.

Acesta susţine că a avut o idee genială. A intrat pe Mercador.ro, de unde a cumpărat 2 ore suplimentare de stat la bere cu prietenii.

„Nu ştiu de ce nu le-a venit şi lor ideea până acum, toată lumea poate să intre pe Mercador.ro şi să cumpere. E atât de simplu!”, spune mirat Decebal Popescu.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

25 noiembrie 2013 14:11

Alte articole

Vezi mai mult