Un bărbat căsătorit şi-a cumpărat loc pentru bere în frigider de pe Mercador.ro

Victorie mare pentru un bărbat căsătorit din Bucureşti. Sătul să se roage fără rezultat de soţie să rărească salatele şi iaurturile cu 0% grăsime din frigider, ca să-i rămână şi lui loc pentru bere, bucureşteanul a luat singura decizie cu şansă de reuşită: a intrat pe mercador.ro.

„Am avut nevoie de doar câteva minute de căutare pe Mercador.ro ca să găsesc loc pentru bere în frigider. Am fost surprins de solidaritatea masculină care există pe acest site. Diverşi bărbaţi, fie burlaci, fie cu soţii plecate din ţară, ofereau loc pentru bere în frigider la nişte preţuri excepţionale. Cu siguranţă, bărbaţi care înţeleg cât de complicată e viaţa bărbatului căsătorit”, povesteşte bucureşteanul.

Şi, ca să nu fie acuzat de soţie că dă banii pe prostii, acesta a cumpărat de pe Mercador şi mai mult spaţiu în şifonier pentru rochiile partenerei de viaţă. „Nici nu a remarcat că burduşisem frigiderul cu beri, atât a fost de încântată de spaţiul ei din şifonier. Suntem o familie fericită, mulţumim Mercador!”, a adăugat fericitul cumpărător.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

2 decembrie 2013 09:12

Alte articole

Vezi mai mult