Un bărbat condamnă referendumul prin care nevastă-sa a anexat baia de 2 ore

Anexare abuzivă într-un apartament cu două camere din Ploiești. Bărbatul care locuiește acolo se plânge că soția lui a organizat un referendum ilegal la care a participat doar ea și a anexat singura baie a apartamentului de mai bine de 2 ore. Bărbatul refuză să recunoască anexarea și cere insistent să-i fie restituită, că are probleme presante de rezolvat.

Soția lui, în schimb, consideră că anexarea este întru-totul legitimă. Ea îl acuză pe bărbat că a lansat un submarin în apele ei teritoriale din baie, și a făcut lucrul acesta chiar de mai multe ori. Ba, mai mult, submarinul era însoțit de fiecare dată și de folosirea unor arme chimice, de nu mai putea intra nimeni în baie cu orele.

„Practic, am fost obligată să anexez baia, altfel îmi puneam în pericol sănătatea, poate chiar și viața“, explică femeia. Ea a primit deja sprijin internațional de la Ursula von der Leyen, care spune că UE este pregătită să impună sancțiuni împotriva bărbatului dacă nu respectă anexarea. Daar că de partea bărbatului a intervenit secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, așa că situația se anunță explozivă în continuare.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
30 septembrie 2022 09:03
Citește mai mult despre: baie bărbat femeie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult