Un bărbat e poreclit Romprest, că n-a mai dus gunoiul de o lună

De mai bine de 5 săptămâni, un bărbat din sectorul 1 al Capitalei e într-un conflict deschis cu soţia pe tema „cine duce gunoiul”. Pentru că refuză să ducă găleata la ghenă, acesta a fost deja poreclit Romprest de toată familia.

Marcel „Romprest” Popescu spune că refuză să ducă gunoiul până când consoarta nu îl va lăsa la bere cu băieţii până dimineaţa – în condiţiile în care, legal, localurile pot funcţiona doar până la miezul nopţii.

„Moral, Arafat e de vină pentru mormanul de saci de gunoi care s-a adunat sub chiuvetă”, explică bărbatul. „Arafat şi chinezii.”

„Din punct de vedere juridic, nu prea am ce să-i fac lu’ Romprest al meu. Poate doar să institui starea de urgenţă şi să-l las să-şi aducă beţivii la noi în apartament. Ultima dată când au venit aici, pe la trei noaptea erau toţi rangă, umpluseră cada cu bere şi spuneau că sunt delfini”, povesteşte Aurelia, soţia lui Marcel. „Sincer, mai bine duc eu gunoiul.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
4 iunie 2021 14:06

Alte articole

Vezi mai mult