Un bărbat foarte bine-dotat și-a cumpărat mașină de Terente

Stejărel Lungu (28 de ani) și-a dorit dintotdeauna să aibă o mașină adecvată anatomiei sale, însă până acum nu și-a permis să își cumpere una. El are un penis foarte lung și deosebit de gros, dintr-acela de neam prost, care nu încape în orice autoturism. Singura lui șansă de a conduce o mașină a fost să-și cumpere un autovehicul de Terente, genul de mașină care face față oricărui penis.

Stejărel a început să strângă bani de mașină încă de când avea 14 ani, când a observat că penisul său crește exagerat de mult. Atunci a înțeles că îi va fi foarte greu să-și găsească o mașină pe măsură. „Eu mereu am vrut mașină mare”, spune Stejărel. „Când eram mic nu înțelegeam de ce toată lumea vrea să-și ia mașină mică. Degeaba am portbagajul mare în spate dacă eu nu am loc în față! Odată am sunat la uzina Dacia, zic faceți domnule capota aia mai lungă, că-mi iese puța afară! Mi-au zis că n-au ce să-mi facă, doar să încerc să merg cu capota ridicată.”

Stejărel este foarte mulțumit de noua sa mașină de Terente despre care spune că îi oferă tot confortul pe care și l-a dorit. „Singurul inconvenient e că dacă trece o gagică bună prin fața mea imediat mi se blochează volanul.”

Scris de TNR
6 mai 2012 12:05

Alte articole

Vezi mai mult