Ce-a fost în mintea lui? Un bărbat a acceptat din inconştienţă să meargă cu prietena la concertul Kings of Leon şi acolo a păţit-o groaznic. Trupa i-a produs o secreţie uriaşă de hormoni feminini, şi bietul om s-a transformat rapid în femeie. Când cei de la Kings of Leon au interpretat piesa Sex on Fire a început să secrete lapte. După două ore, i-a venit ciclul!barbat_la_ciclu.jpg

Iniţial, Marian Coltea a crezut că s-a zgâriat după ce s-a scărpinat mai tare îl cur, n-a băgat în seamă: “Nu e prima oară când îmi pătez chiloţii. Uneori mai am câte un buboi pe o bucă şi mi-l storc când mă plictisesc”, a spus sincer bucureşteanul.

Bărbatul a intrat la bănuieli când a ajuns acasă şi i-a luat o oră să parcheze maşina. În euforia de după concert a făcut sex cu prietena lui şi a întrebat-o dacă ea crede că ar trebui să schimbe perdelele. În acel moment bietul om a realizat că secretase atâta estrogen că-i venise ciclul şi devenise femeie. Speriat, s-a apucat să mănânce nişte ciocolată şi să se plângă cât de nasol se poartă colegii cu el.

Totuşi, Marian n-a intrat în panică. Şi-a pus un capot, a sunat la 112 şi a împrumutat un tampon de la prietena lui. Echipajul SMURD i-a adus o bere, i-au pus un film porno şi l-au forţat să se uite la un meci de box. Marian şi-a revenit după 2 ore şi acum înjură şi se scarpină la coaie, deci e perfect sănătos.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Monday, 19.06.2017 15:45 Monden

National Cinematografic