Un bărbat imprudent s-a dus la concertul Kings of Leon şi i-a venit ciclul

Ce-a fost în mintea lui? Un bărbat a acceptat din inconştienţă să meargă cu prietena la concertul Kings of Leon şi acolo a păţit-o groaznic. Trupa i-a produs o secreţie uriaşă de hormoni feminini, şi bietul om s-a transformat rapid în femeie. Când cei de la Kings of Leon au interpretat piesa Sex on Fire a început să secrete lapte. După două ore, i-a venit ciclul!

Iniţial, Marian Coltea a crezut că s-a zgâriat după ce s-a scărpinat mai tare îl cur, n-a băgat în seamă: “Nu e prima oară când îmi pătez chiloţii. Uneori mai am câte un buboi pe o bucă şi mi-l storc când mă plictisesc”, a spus sincer bucureşteanul.

Bărbatul a intrat la bănuieli când a ajuns acasă şi i-a luat o oră să parcheze maşina. În euforia de după concert a făcut sex cu prietena lui şi a întrebat-o dacă ea crede că ar trebui să schimbe perdelele. În acel moment bietul om a realizat că secretase atâta estrogen că-i venise ciclul şi devenise femeie. Speriat, s-a apucat să mănânce nişte ciocolată şi să se plângă cât de nasol se poartă colegii cu el.

Totuşi, Marian n-a intrat în panică. Şi-a pus un capot, a sunat la 112 şi a împrumutat un tampon de la prietena lui. Echipajul SMURD i-a adus o bere, i-au pus un film porno şi l-au forţat să se uite la un meci de box. Marian şi-a revenit după 2 ore şi acum înjură şi se scarpină la coaie, deci e perfect sănătos.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
19 iunie 2017 16:45
Citește mai mult despre: ciclu estrogen hormoni Kings of Leon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult