Un bărbat n-a mai dus gunoiul de 10 ani. Îl aruncă în poşeta soţiei şi nu-l mai găseşte niciodată

“Nu vreau să duc gunoiul! Du-l tu!” e probabil fraza pe care orice bărbat şi-ar dori să aibă curaj s-o spună măcar în viaţă. Cunoaştem cu toţii momentul acela, şi am vrea să ne revoltăm, dar ne temem şi până la urmă cedăm, luăm gunoiul şi îl ducem la ghenă sau tomberon. Nu e valabil şi pentru Robert Acrişor, din Bucureşti, care a avut o idee genială. De 10 ani ascunde gunoiul în poşeta soţiei, care nu-l mai găseşti niciodată.

“Ea nu-şi dă seama. Cel mai greu e când mergem undeva şi ia poşeta aia. Mă întreabă de ce trage aşa greu maşina”, spune Robert Acrişor. Acesta spune că uneori soţia se plânge că îi pute poşeta, dar se gândeşte mereu că probabil a uitat ea ceva de mâncare, şi după o vreme mirosul se estompează.

Bărbatul spune că uneori o întreabă de ce nu-şi face ordine în poşetă, iar ea se supără şi se răsteşte la el: “Ce, eu îţi spun ţie să-ţi faci ordine la ciorapi? Mie nu-mi dictezi ce să fac, nesimţitule!”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
27 mai 2015 15:05

Alte articole

Vezi mai mult