După Adrian Năstase, un alt român s-a comparat zilele acestea cu Iuliu Maniu, doar că de data aceasta pe bună dreptate. Dacă Adrian Năstase este doar un corupt care a primit o condamnare binemeritată, românului de care vorbim i s-a făcut o mare nedreptate: soția i-a interzis aseară să iasă le bere, condamnându-l să stea acasă.

barbat_singur_trist.jpg ”Bietul de el, i s-a luat toată libertatea de când s-a căsătorit”, oftează unul dintre prietenii victimei. ”Avem voie să-l mai vizităm din când în când, dar soția lui este foarte strictă, ne verifică pachetul pentru el, ca nu cumva să-i ducem bere. Exact ca Iuliu Maniu, se simte persecutat pentru principiile sale, nu pentru vreo faptă ilegală.”

Prietenii victimei se tem că situația ar putea deveni chiar și mai gravă decât în prezent. ”Avem tot mai multe semnale că soția lui încearcă să-l reeduce, să-l transforme într-o altă ființă umană. Ne e frică că-l vom pierde pentru totdeauna”, spune cel mai bun (încă) prieten al năpăstuitului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Sunday, 15.12.2019 08:40 Monden

National Cinematografic