Din ce în ce mai mulţi români capătă curaj şi îşi caută dreptatea la tribunal! Dante Coman, un bărbat de 69 de ani din sectorul 4 al Capitalei, a dat în judecată lanţul de cluburi El Comandante, despre care spune că îi foloseşte de ani de zile imaginea fără să îl recompenseze.

dante_coman.jpg

"Domnule, Coman Dante sunt eu. Aia e, i-a plăcut lu' tata literatura renascentistă, ce să-i fac. Coman Dante m-am născut, Coman Dante m-au strigat profesorii la şcoală... Când spui El, Coman Dante, vorbeşti despre mine, nu despre vreun 'club' din ăsta unde se bagă tineretul să facă cine ştie ce drăcii", spune Dante.

"În plus, pe fi-miu îl cheamă Coman Răducu, nu Coman Dante Junior", adaugă bărbatul, vizibil nemulţumit.

"Dacă refuză să îl plătească pe numitul Coman Dante pentru drepturile asupra numelui, conducerea clubului ar putea fi obligată să îi schimbe numele, de exemplu în El Comangheorghe sau El Bârzoidante", a explicat Boccaccio Popa, avocat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 26.02.2020 03:51 Monden

National Cinematografic