Un bărbat s-a dat de gol că e gay după ce a știut că rucola se scrie cu un singur ”l”, nu cu doi

Moment de uluială într-un grup de bărbați ieșiți la o bere pe terasă. În timp se uitau în meniu, ca să vadă oferta de bere, unul dintre ei a scăpat pe gură o remarcă neverosimilă: ”Bă, ce proști sunt ăștia, au scris în meniu rucola cu doi de «l», nu cu unul singur, cum e corect!”

Toți de la masă au rămas efectiv cu gura căscată. Asta pentru că nici un bărbat heterosexual nu știe că rucola se scrie cu un singur ”l”. ”Cum de știi așa ceva?”, au reacționat bărbații de la masă. ”Trebuie să fii femeie sau homosexual ca să știi așa ceva. Și, în plus, de ce te uitai la salate în meniu, nu la bere? De ce nu ne-ai spus până acum că ești homosexual?”

Deși toleranți, prietenii gay-ului sunt încă șocați. ”Nimeni nu e interesat de cum se scriu corect căcaturile astea vegetariene. Dacă sună italienește, cum e rucola, e de bun simț să presupui că se dublează o literă pe undeva, iar «l»-ul e cel mai probabil s-o facă. Cum dracu’ să știi că se scrie cu un singur «l»? Cât de poponar să fii?”, se întreabă unul dintre ei.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
3 iulie 2015 13:07

Alte articole

Vezi mai mult