Se întâmplă des ca un bărbat să uite chestii după o seară cu băieții în oraș, însă există un lucru pe care niciodată, dar niciodată nu trebuie să-l uite: să-și mintă partenera de viață când ajunge acasă și este întrebat cât a băut. Rostirea adevărului la o astfel de întrebare este cel mai negru coșmar pentru orice bărbat.

beatdechirie.jpg
Inimaginabilul s-a produs însă aseară, după ce un bărbat s-a îmbătat atât de tare încât efectiv a uitat să-și mintă nevasta. A avut însă un noroc imens: când i-a spus nevestei că a băut 12 beri, aceasta a crezut că bărbatul își bate joc de ea și răspunde la mișto, cu o cifră mult exagerată. După ce l-a întrebat și a doua oară câte beri a băut și i s-a răspuns tot ”12!”, femeia a abandonat discuția, considerând că bărbatul e mult prea neserios.

”O greșeală fatală a bărbatului, dar și un noroc uluitor”, apreciază reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Dacă femeile ar afla câte beri beau, în medie, bărbații la o ieșire între ei, s-ar șoca atât de tare încât ar mânca apoi cinci bidoane de înghețată ca să-și revină din șoc. Și nu-și dorește nimeni, nici noi, nici ele, să se ajungă la așa ceva.”

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Thursday, 23.11.2017 10:54 Monden

National Cinematografic