Un bărbat s-a îmbătat atât de tare încât a uitat să mintă când l-a întrebat nevasta cât a băut

Se întâmplă des ca un bărbat să uite chestii după o seară cu băieții în oraș, însă există un lucru pe care niciodată, dar niciodată nu trebuie să-l uite: să-și mintă partenera de viață când ajunge acasă și este întrebat cât a băut. Rostirea adevărului la o astfel de întrebare este cel mai negru coșmar pentru orice bărbat.

Inimaginabilul s-a produs însă aseară, după ce un bărbat s-a îmbătat atât de tare încât efectiv a uitat să-și mintă nevasta. A avut însă un noroc imens: când i-a spus nevestei că a băut 12 beri, aceasta a crezut că bărbatul își bate joc de ea și răspunde la mișto, cu o cifră mult exagerată. După ce l-a întrebat și a doua oară câte beri a băut și i s-a răspuns tot ”12!”, femeia a abandonat discuția, considerând că bărbatul e mult prea neserios.

”O greșeală fatală a bărbatului, dar și un noroc uluitor”, apreciază reputatul bărbat Decebal Popescu. ”Dacă femeile ar afla câte beri beau, în medie, bărbații la o ieșire între ei, s-ar șoca atât de tare încât ar mânca apoi cinci bidoane de înghețată ca să-și revină din șoc. Și nu-și dorește nimeni, nici noi, nici ele, să se ajungă la așa ceva.”

Scris de Calin
23 noiembrie 2017 08:11
Citește mai mult despre: alcool bere betivi sotie

Alte articole

Vezi mai mult